fredag 12 oktober 2012

Välkommen till frukostbordet

Nu har Wilma fått joina oss vid frukostbordet för första gången. Ska se om man med det skulle få lunchen uppskjuten till 12 så att hon hinner sova innan maten och inte blir övertrött.

Stor, mellan, litenFick just världens argaste blick av Wilma när jag plockade ut smulor ur munnen på henne som hon hittat under bordet...

Wilma sov sex timmar i sträck inatt och åt halv ett och halv sju. Bättre än tidigare iaf. 

Och så glömde jag berätta hur det gick när jag skulle koka risgrynsgröt igår. Fick aldrig vattnet att koka i grötkastrullen! En TIMME kämpade jag innan jag gav upp. Vad gör jag fel?!?

4 kommentarer:

 1. Fick inte vattnet att koka!? Märkligt minst sagt. Jag brukar köra latversionen och koka risgrynsgröten i ugn, myyyyycket lättare ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Ska jag börja med också;)

   Radera
 2. Du menar en sån där grötkastrull med vatten under kastrullen, där du häller vattnet i ett hål uppe i ena sidan. I så fall kokar bara vattnet under kastrullen och inte det du har inne i kastrullen, men grynen blir nog mjuka i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, en grötkastrull. Vattnet i övre kastrullen blev nästan inte varmt alls , men borde kanske ha provat att lägga i grynen i alla fall:)

   Radera