måndag 1 oktober 2012

Ikea och sånt

Blev bloggpaus här igen! Idag har jag haft något för mig precis hela tiden så jag kommer att slockna tidigt ikväll.  Natten till igår så sov Wilma 1,5 timmar i sträck! Och inatt sov hon från halv 12 till halv 8. Så vi har haft riktigt lyxiga nätter här nu! Så otroligt skönt och jag hoppas att det håller i sig. Nu får hon havregröt och ersättning på kvällarna istället för pulvergröt och amning. Vet inte om det har något samband men jag gissar att det har.

Igår var jag till Ikea och var borta från ungarna hela dagen! Sen sov de när jag kom hem... Köpte en hel del saker, men inga möbler. Hade riktigt roligt nog.

Wilma på kalas i lördags, roligt! (st.80 på PO.P jeggingsen och de passade!)
 Köpte hem gnisselost, knarrost, bondost eller brödost (vad man nu kallar det) igår vid Juustoportti på vägen hem. 1,1kg ost och den är riktigt snart uppäten;)
 Hitta Wilma. Tog ner gåstolen från vinden för den ska ändå flyttas sen när vi flyttar och Wilma åkte iväg in i torkställningarna. Har tvättat fyra maskiner byke idag!!
Det var en massa annat jag skulle skriva också, men som vanligt är det något som kommer emellan. Den här gången en Wilma som inte vill somna. 
Imorgon far vi till öppet dagis som vanligt så jag borde laga mat ikväll att ta med.

1 kommentar:

  1. Roligt att se gamla gräshoppan i användning igen. Bara nu int lilla Wilma drar hela torkställningen över sig! <3 mamma-mommo

    SvaraRadera