fredag 19 oktober 2012

Freedaag!

Åter igen än en gång är det fredag. Tycker att det är fredag hela tiden nu:) Men på riktigt, tiden går väldigt väldigt snabbt nu och jag hinner inte riktigt med! Snart har ju hela oktober passerat och jag har inte ens märkt att det blivit oktober! Skyller på Wilma för sedan jag blev gravid med henne så har tiden sprungit förbi. Tänk att hon redan är åtta hela månader! Bara 4 kvar så är hon ingen bebis mera. Läskigt!


Igår var vi på öppet dagis och sen in till stan där vi träffade ungarnas mommo och åt på Rax* innan jag småsprang med ungarna i vagn/ståbräda till bussen och hann precis. Skulle ha blivit tvungen att vänta 45 minuter på nästa buss annars och det lockade inte riktigt... Kom hem, tittade på lite Mumin (köpte Mumin dvd:er för över 40€ i tisdags), badade ungarna, åt sen middag, tvättade en maskin byke, tittade på Simpsons, duschade och gick till sängs. Wilma vaknade två gånger inatt och åt båda gångerna. Är väl helt okej egentligen nog för sen sov hon till närmare åtta. Kanske vi tar och försöker få ner matandet till en gång eller ingen gång sen när vi har flyttat för det känns lite onödigt att börja kämpa med sånt nu när vi ändå flyttar om ca en vecka och vänder upp och ner på tillvaron. Läskigt. Och jag borde verkligen ta tag i packandet nu för om jag känner oss rätt så är vi på öppet dagis ti-to också nästa vecka och på kvällarna hinner man (vill man) inte med mycket så då är det bara 5 dagar kvar. OM vi får flytta nästa veckas lördag vilket vi inte vet ännu men hoppas på. Mera flyttlådor måste inhandlas imorgon i alla fall för de vi har räcker inte till. Nej nu ska jag klä på ungarna och börja göra någon nytta här:) Ha en bra dag!

*där glömde jag en av våra fiskars skedar när jag matade Wilma med kiwi... Får ta en tur dit och hämta den imorgon om den finns kvar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar