onsdag 10 oktober 2012

Tie tie tolv

Visst, båda ungarna somnade redan sju igår och sov snällt, tills jag gick och la mig. Då vaknade både Theodor och Wilma. Theodor var törstig och Wilma gnällig. Ammade henne och hon somnade om. Tre timmar senare vaknade hon igen. Ammade igen. Två timmar senare, nån gång före fem vaknade hon igen och gnällde. Gick dit med jämna mellanrum och gav henne nappen men ingenting hjälpte så hon fick skrika då. Hon skrek i alla fall inte i ett utan var tyst någon minut mellan. Efter en stund så hade hon ändå väckt Theodor som kom till vårt rum och var ganska pigg. Hade honom där en stund tills Wilmas skrik tystnat och la tillbaka honom i sängen och då började Wilma skrika igen, såklart. Nå båda ungarna somnade om sen i alla fall och Wilma sov till 07:någonting. Theodor vaknade först lite före 9! Trött unge. 
Jag vill skylla på tänderna för de är nästan nästan igenom nu. Riktigt så det ser ut att hon har tänder där, men de är täckta. Nå imorgon så har vi som sagt rådgivning så jag ska ta upp det där och så får man kanske ringa till "sömntanten". Borde göra en lista på allt som jag ska ta upp där:p
Nu ska vi så småningom, utan stress, börja ställa oss iväg till bussen och hoppas på att mitt busskort är giltigt ännu idag:)

3 kommentarer:

 1. Vet du var man kan köpa gummiband med knapphål i att sy fast i foten på halare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns säkert att beställa på nätet men vet inte någon butik som säljer det. Har inte själv behövt köpa sånt.

   Radera
  2. Jag köpte i våras från Eurokangas i Vasa!

   Radera