torsdag 4 oktober 2012

Den obefintliga konditionen (och växlar)

Igår cyklade jag till syjuntan tillsammans med Emma och jag fick konstatera att min kondition är väldigt dålig. Får väl lite skylla på min cykel som saknar växlar och att Emmas kondition är väldigt bra, men ändå. Och då är jag ju inte ens gravid! Kom hem genomsvettig från syjuntan halv elva igår kväll, hoppade snabbt i duschen och sen gick jag och la mig. Väl i säng så kunde jag inte komma till ro så det tog ett bra tag innan jag somnade. Wilma har i alla fall sovit bra de senaste nätterna *ta i trä* och bara ätit en gång per natt! Rena lyxen!

Idag har vi varit till öppet dagis. Tog sen bussen därifrån in till stan, mindre än en km, för det ösregnade så. Vi handlade lite mat och ingredienser till bl.a. cheesecake för i helgen får vi kaffegäster som aldrig varit hit förut. Bjöd hem Robins gamla klasskompis och hans familj som jag känner. När vi kom hem städade vi en hel del och lagade mat. Våra hyresvärdar var hit och kikade på lägenheten en snabbis och efter det har det varit läggdags för ungarna vilket går sådär. Wilma ligger i sängen och piper men Theodor har somnat. 

Sådärja, nu tror jag Wilma också somnade. Som ni säkert märkt så har vi ganska fullt upp lite hela tiden och eftersom det inte går att mobilblogga så blir det inte uppdatering så ofta.

Så där annars då så packar jag lite nu som då. Det finns ännu en massa kvar att packa men det är ju också några veckor kvar innan vi flyttar. Hur många håller jag inte reda på men några.

Nu tjuter Wilma igen så jag ska avsluta. Här kommer några bilder i alla fall.

Theodor i sin nya loppis-pyjamas
 Resultat från syjuntan so far. (Det är rosa, inte vitt...)
 Ungarnas rum med Theodors nya Ikea-lakan
 Blivande ingenjör(?) Theodor som byggt en så fin tågbana
Imorgon har vi inga planer alls. Ska baka lite och antagligen packa, städa och sånt roligt. Vara hemma i alla fall, om det går som jag tänkt. Aldrig vet man:) Gonatt!

2 kommentarer:

  1. Vilken fin tågbana! <3 Jag hittade ett antal små kuoma-stövlar i olika storlekar i källaren. Ni får se vad ni behöver när ni kommer hit. mamma-mommo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, vi har åt Theodor i st. 26 ti i vinter no.

      Radera