måndag 22 oktober 2012

Den sista helgen (kanske)

Blev en oplanerad bloggpaus här men har helt enkelt inte haft tid alls att ens ta fram datorn för en minut. Vi har haft en riktigt rolig helg med kvalitetstid med familjen. På lördagen var vi in till stan, åt på Hesburger, köpte en till julklapp åt Theodor, fönstershoppade lite, handlade mat för några dagar och så skulle vi köpa de sista flyttlådorna vi behöver, men de var slut vid Clas Ohlson! Nu när vi tittade på deras internetsida så står det att det ska finnas i lagret så får ta en sväng dit här någon dag. Sen har vi tittat på Mumin med Theodor och han bara älskar Morran (som till och med jag är lite rädd för...).
Igår så fick Wilma en till tand. Eller jag märkte den då, den kan ha varit där tidigare också. Vänster nere (note to self. Har packat ner ungarnas bebisböcker, smart...). Och så steg hon upp i sängen för första gången och Robin fick det på bild!


Och sen föll hon bakåt och blev ledsen... Man måste hålla i sig också, lilla gumman:)


Jag la på en tvättmaskin, slängde ihop en skinkpaj, gjorde storkok åt Wilma och sen packade vi oss i bilen och for till mina föräldrar för att byta till vinterdäck på bilen. Hemma igen lite efter 9. Wilma var vaken två timmar och gnällde innan hon till sist somnade. Vi som var så duktiga och gick och la oss tidigt men så fick vi ändå inte somna fören någon timme senare. Nå Wilma åt bara en gång inatt, till skillnad från natten före det där hon åt 5 gånger. Suck! Längtar så efter ordentliga nätter nu! Tänk vad skönt sen någon gång när man bara lägger ner ungarna i sängarna och så sover de där hela natten. *drömmer mig bort*

Ja, rubrikförklaring också. Vi hoppas ju på att få börja flytta på lördag så i så fall var det här sista helgen här! Idag ska jag packa för imorgon börjar öppet dagis veckan igen. Börjar få "flyttfeber"...

Idag ser det ut såhär. Bra med vinterdäck på bilen nu.
Theodor har annars börjat säga "nä" till preciis allt. Hur länge håller det i sig?


3 kommentarer:

  1. Vår mellandotter bara älskar Mårran och Stinky i mumin :) Kanske inte de mest populära figurerna :) Mend et är ju bra att någon tycker om dem också :)

    SvaraRadera
  2. Tycks vara na förkärlek hos barn ti morran fö lucas tycker om morran å :)
    Har annos alla 90 avsnitt åv mumin på hårdskivo om ni vill "låna" nagang :)

    SvaraRadera