måndag 11 oktober 2010

Vem är du?

Jag är väldigt nyfiken på vem som läser min blogg! Har ändå en hel del sidvisningar:) Så berätta gärna vem du är och varifrån du kommer osv., om du vill:) Om du har en blogg så kan du länka dit så får jag mera att läsa:)

10 kommentarer:

  1. Jag mårar o kikar in nu som då, säkert vet du vem jag e också :)

    SvaraRadera
  2. Linda heter jag och började titta förbi då jag såg att vi hade samma BF, 16 maj. Min lilla Agnes tittade ut den 27 maj. Är blogglös, 24 år, gift och bor i Norrtälje.. :)

    SvaraRadera
  3. Anna och jag kikar in alltid emellanåt. Har en blogg http://livetpafralsarevagen.blogspot.com/ men uppdaterar den inte lika flitigt som du :) gissar att du vet vem jag är om du kikar in där. Ha det fint Josefin!

    SvaraRadera
  4. Nå noo bruk jaag å läsa. Hälsningar åt R Å Teddo

    //bibbi

    SvaraRadera
  5. Jag följer no me din blogg :D ja har å en blogg för endast inbjudna ..men om du skickar din email så kan ja no bjud in de ,om du vill :) ha e så bra!

    SvaraRadera
  6. Jag följer din blogg, fast det visste du ju redan :=)
    Tycker om din blogg och det är spännande att följa Thedors utveckling eftersom han och melody är födda dagarna efter varandra :=)

    SvaraRadera
  7. Tror du vet att jag brukar kika in här.. Men iaf, Josefine, 18 år från Göteborg, ensamstående mamma till Hugo! :)

    SvaraRadera
  8. Jag hittade din blogg via mammapappa och började följa med den. Tycker att det är intressant att följa med ert liv och hur Theodor växer och utvecklas :)

    SvaraRadera
  9. Å jag e också här! Annso/mammagruppen

    SvaraRadera
  10. Jag läser när jag hinner! :) // Johanna, före detta grann ;)

    SvaraRadera