fredag 15 oktober 2010

Theodor

Har fått en del kommentarer om att Theodor kanske är övertrött och därför inte somnar. Skulle bra kunna vara så, men han är hur nöjd som helst. På kvällen när man lägger honom i sängen så blir han gnällig, men annars är han inte gnällig om han inte är hungrig eller trött. Tycker att han skulle gnälla på dagen om han är trött. Han sover bara ½ timme åt gången och vaknar upp pigg och glad. Ska försöka bli lite aktivare med promenader så kanske han sover bättre:)

När jag ska byta blöja på Theodor så blir han helt till sig:p Han spänner benen och lyfter baken och ligger på skötbordet och hoppar som en fisk:p Samma sak när han är hungrig och ser att jag skakar flaskan:p Lite kul:) När han fick ligga naken på golvet här en dag så gjorde han likadant:p Hade nog en handduk under honom men den hoppade han av och så kissade han på golvet:p Busungen:p

Idag ska vi norrut:) Får köra väldigt försiktigt. Men förhoppningsvis hinner snön smälta bort innan vi åker. På söndag kommer vi nog tillbaka hit för Robin har jobb:) Är verkligen glad att han har fått in foten i det företaget:) Även om det kan innebära att vi bosätter oss i Vasa riktigt på riktigt sen:p Igår fixade vi ett bankkonto åt Theodor:) Och som present fick han 20€ av banken in på kontot!:) Nu ska jag äta lite morgonmål:)

1 kommentar:

  1. Ta ingen stress över Theodors sovrutiner. Det är du som känner ditt barn bäst och vet vad som är tillräckligt. Om han är nöjd så får han nog säkert tillräckligt med sömn.

    SvaraRadera