fredag 30 november 2018

BB-väskan

Det är redan flera veckor sen jag packade BB-väskan, vilket gjort att jag mer eller mindre glömt vad jag packat ner. Vände därför ut och in på väskan för att inventera innehållet och nu är den kompletterad och ompackad. En liten lapp ovanpå väskan påminner oss om det sista som ska med sen när det är dags, så som telefonladdare, kamera och råsgivningskortet.

Vad har jag packat ner då? Faktiskt inte så mycket onödigt. Kläder åt alla inblandade, godis, tidsfördriv, babyfilt, inneskor och hygienartiklar. Vi bor bara ca 17 från sjukhuset så om något fattas är det inte hela världen. Babyskyddet ska såklart med sen när vi ska åka hem och det står i beredskap i kvisten. Basen är ännu inte installerad heller, men jag tror verkligen inte att bebis kommer före beräknat datum så känns onödigt att ha det trängre i bilen är nödvändigt nu de sista veckorna.

Det känns ännu overkligt att jag ska gå igenom en förlossning den kommande månaden! Så fullt upp med allt annat att fokuset på bebis inte är på topp, men rent materiellt sett är vi så redo nu! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar