tisdag 13 november 2018

Önsketänk och en månad kvar

Det är inte mycket som jag köpt nytt åt vår fyra. I och med att det redan finns så sjukt mycket kläder och prylar i rullning så känns det onödigt att köpa nytt. Det är på väg rätt åt skogen med vår planet redan så varför göra det värre?! Nå, nu var det inte miljötänk jag skulle skriva om i det här inlägget utan att jag faktiskt köpte hem ett sött set åt lillisen. Bäst för hen att hen föds före julafton nu! Hade tänkt avvakta med att köpa juliga kläder men kunde inte hålla mig idag. Så nu blir det garanterat bebis efter jul istället ;) 


Idag är det den 13 november vilket betyder att det återstår en månad till beräknat datum! 30 dagar, ingenting! Och om 9 dagar räknas skruttet som klart. Är väldigt glad över att det ändå återstår så mycket som det gör, för det finns nog att göra kan jag lova!


Inatt vaknade jag med ont i ligamenten på vänster sida. Gick inte att sova på grund av smärtan så fick ligga på rygg och vänta ut det. När det väl slutade så började samma smärta på höger sida. Bara att vänta ut det utan att stressa upp sig allt för mycket över den förlorade sömnen. Började i samma veva känns att rörelserna inte alls var som de brukar. Insåg snabbt att skuttet vänt sig. Tomt nere i magen och väldigt bred över magen istället. I morse hade hen åtminstone fått huvudet neråt tillbaka men sparkar på helt fel sida. Så just nu ligger bebis inte i någon idealisk position alls. Hoppas att hen vänner tillbaka med ryggen mot vänster snart. Jag har läkartid inbokat till fredag så då får jag väl mer säkert veta hur hen ligger. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar