söndag 11 augusti 2013

Ungarnas rum mm.

Såhär blev möbleringen. Theodor somnade snällt och föll inte ur sängen en enda gång, vad jag vet. Wilma sprang på lika länge som natten innan, 2h 40min, innan hon slocknade raklång på mattan och vi fick flytta henne till sängen. Hon försökte i alla fall inte väcka Theodor så många gånger. Gick nog ganska bra egentligen. Sen vaknade hon redan åtta fastän hon somnade halv elva så på vilken energi den flickan går på kan jag inte svara på. Nu borde det väl börja gå bättre för varje kväll som går skulle man tycka.

Igår tittade jag på första och andra Twilight filmen, drack Coca-Cola och stickade så nu är babyfilten nästan klar. Borde få den helt färdig ikväll om jag tar tag i det. Tar längre tid än jag kom igåg att sammanfoga kanten med filtdelen. Sen får jag börja med textiler till babykorgen och så några dreggellappar som jag köpt tyg till.

I slutet av varje graviditet har jag varit sugen på Coca-Cola. Den här gången är inget undantag. Coca-Cola och punschrullar, det är grejer det;)

Inkommande vecka kommer att bestå av Öppet dagis, mödrapolibesök, rådgivningsbesök med Wilma, Robin börjar jobba, en resa norrut och bröllop. Och så räknas jag som fullgången om bebisen skulle få för sig att komma ut, men han får snällt stanna ännu i åtminstone två veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar