fredag 23 augusti 2013

Fredag

Andra dagen vid dagklubben avklarad. Jag var inte med den här gången, inte heller Theodors bästis men det gick riktigt utmärkt i alla fall! Inga problem alls och han hade varit riktigt med på allt som gjordes. Är så stolt över honom!:)
Fick inbjudan till föräldramöte också. Hur vuxet låter inte det då?!;)

Jag och Wilma var till rådgivningen så länge. Allt bra med mig och bebis. Förra veckans vägning visade tydligen helt fel (mödrapolis våg) så min viktuppgång ligger just under 5kg nu. Bebisena hjärtljud låter "färdiga för förlossning" vad det nu sen betyder. Hb 120, blodtryck lågt, magmåttet helt åt skogen men han blev uppkollad med ultra förra veckan så det har ingen betydelse. Inga nya spännande saker inte. Nästa besök om en vecka. Hoppas att jag inte behövs dit då. Efter tre dåliga nätter börjar jag vara trött på det här. Nog för att det med största sannolikhet har att göra med fullmånen att jag inte kan somna om. Har inga värkar eller andra "känningar". På tal om det har jag idag fått Frågan fyra(!) gånger. "Har du några känningar?" Ska folk börja tjata på om det redan nu så stänger jag av telefonen för en månad framöver. Punkt.

H. Tant sur med sömnsaldo på minus.

2 kommentarer:

  1. Men fy haru bara gått upp 5 kg...... jag har gått upp hittils 10 kg och jag har 10 veckor kvar :P och det är inte vätska eller så, utan bara en hel del gosaker :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gick bara upp 6kg med Wilma också. Ligger väl i generna för direkt hälsosamt äter jag inte;)

      Radera