tisdag 20 augusti 2013

Städning pågår

Pust och stön. Håller på att städa inför torsdagens Me&I party. Varför ska det bli så varmt när man dammsuger?! Nå nu är det i princip bara barnens rum kvar men tror att det får vänta till imorgon för de hinner ändå stöka ner annars;)
Imorgon blir det nog en tur till öppet dagis också. Kanske också på torsdag om vi inte har mycket att göra här hemma då. Fredag är det dagklubb och rådgivning och sen på lördag juthbacka. Bra att ha program inplanerat så tiden går framåt. Jag måste till och med planera in kvällsaktiviteter åt mig så jag inte blir rastlös. Tror jag ska ominstallera bilstolarna i bilen ikväll. Måste ha babyskyddet bakom mig istället så Robin får sitta bekvämt när han kör. Får hoppas att Two-wayen ryms bakom honom bara. Men det tror jag nog att den ska. Skönt att ha det gjort sen så man inte måste börja krångla på med sånt sen när man ska hem från bb. Babyskyddet ensamt ryms alltså nog bakom Robin men med basen så blir det lite kärvt.
Tror att jag ska installera The Sims 3 på datorn också. Då går tiden snabbt!;)
Nu borde jag ta tag i köket också. Diskmaskinen tömmer inte sig själv och när Wilma skulle "hjälpa till" en dag tappade hon ett glas i golvet så det gick sönder, så ska passa på att plocka ur nu när hon är upptagen i lekrummet.

2 kommentarer:

 1. Det jag tänkte häromdagen då jag såg bilden i bilen, var att ni hade Theodore på sidan. Om ni sätter istället Wilma på sidan och Theodore i mitten, så kanske han får mer benutrymme? Vi har tänkt att ha Knut i mitten. Just nu så sitter han ju framme, men tror att bäbisen får sitta fram och Knut får flytta till mitten och alternativt att vi får vända honom framåt då han är så lång.

  Jag har oxå mina funderingar att installera Sims 3 ;) men då är risken vääääldigt stor att ingenting annat händer här i huset ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wilmas stol, en max-way, passar bäst i mitten och two-way på sidan om. De går in i varann så tror nog att Theodor har bättre utrymme på sidan i alla fall. Trångt åt benen har han aldrig klagat på så det är inte ett problem inte. Men han skulle kunna sitta lite rakare så får han i alla fall mer benutrymme.

   Får se om jag installerar sims eller inte, för risken finns ju att inget annat blir gjort då;)

   Radera