torsdag 9 september 2010

Sjuk bebis?

Igår var vi till rådgivningen på träff. Riktigt trevligt som vanligt:) Theodor sov rekordmycket igår på dagen! 1½ timme i sträck 2 gånger! Men på kvällen så började han gråta hejdlöst. Lite stegring hade han också. Tänder? Öroninflammation? En panadol hjälpte i alla fall och han somnade och sov 8 timmar i sträck! Men klockan 6 vaknade han och var olycklig efter att han fått mat. Tog med honom till vår säng. Fick sova lite till men sen började skrikandet igen. Men det gick om av sig själv. Lite stegring har han idag också. Tandköttet ör inte rött och svullet så jag tror inte att det kan vara tänderna. Men han börjar inte gråta om man trycker vid öronen, och där brukar det göra ont om man har öroninflammation. Har ingen aning om vad det är /var han har. Men nu är han en glad unge igen:)
Vattnet är avstängt idag pg.a. grannarnas renovering. Och så borrar de. Skulle helst fly fältet, men kanske inte så smart att ta ut Theodor när han har stegring. Förhoppningsvis blir han frisk snart. Helst nu. Han har nog bara 37.1 så somliga räknar det som normaltemp men han brukar ha lite lägre nog.
Köpte ett pussel igår:) Har kommit ganska långt på det fastän det är ett 1000 bitars. Theodor ska få det:) Det är ett pussel fullt med Disneyfigurer:p
Idag har vi ingenting inplanerat. Måste städa här. Har inte packat upp ännu heller. Så tråkigt att städa, men det måste göras nu verkligen. Urk.Det kliar i munnen...
Theodor leker med sitt nya mjukisdjur Igli:) Han döpte honom själv!:P
Den går också att tugga på:p
Och så är den rolig att leka med:)
Matpaus, kan själv:)

3 kommentarer:

  1. åt mig sa dom på rådgivningen att när man provar febern på babysar i rumppan så allt under 38 grader är normalt.

    SvaraRadera
  2. Samma här, om man tar tempen där bak så är allt under 38 inte feber, efter 37.4 räknar dom det som lite värme.

    SvaraRadera
  3. Jag mätte under armen så det är inte lika exakt då. Men på bb sa de lite olika. En sa att 36-37 under armen är normalt, en annan att 36.5-37.5 är normalt.

    SvaraRadera