torsdag 9 september 2010

Lite ledsamt

Har gått igenom alla Theodors kläder nu. La undan en hel del. Han blir så stor! Liggdelen till vagnen är borta nu också. Och han har en body i storlek 74 på sig nu och den är inte för stor. Han är ingen liten bebis längre. Några enstaka 62 plagg finns kvar i byrån men mest 68 och 74.
Theodor piper jättemycket nuförtiden! Riktigt höga ljud får han ur sig:p Sötnos:) Nu har vi fått tillbaka vattnet, men jag är lite smått rädd för kranarna nu eftersom de spottar ur sig vatten:p När Robin kommer hem får han "tömma" dem:) Theodor ligger och leker i sin säng nu. Försöker få honom att somna av sig själv. Har hänt en gång idag faktiskt! Men han sov bara en minut:p Annars har det hänt 2-3 gånger tidigare. Han är verkligen inte bra på att somna själv.
Hans ena tand ser ut att vara uppe snart. Riktigt nära ytan. Börjar smått gissa att det var därför han var skrikig igår och lite i morse. Har hört att bebisar kan få feber när de får tänder, så det kanske är därför Theodor har 37.1 under armen. Kanske tanden hoppar upp snart:p Men det ser konstigt nog inte alls svullet ut så jag är lite misstänksam.
Ikväll ska vi bada Theodor:) Och så ska det städas klart:p Jag har bara städat sånt som inte syns:p Som mina garderoben och Theodors byrå:p Ja, bäddat sängarna har jag också gjort:) Va tråkig jag är som skriver om städning:p Börjar nog bli dags att avsluta inlägget nu:) Hej hej!:)

2 kommentarer:

  1. Menar såklart inge illa nu, eftersom alla gör som dom vill, men säger nu mera bara om du inte skulle veta, att man rekomenderar att ligg delen byts mot sitt del först vid 6 månader eftersom ryggen kan ta skada av att vara i sitt delen före det.

    SvaraRadera
  2. Han sitter inte i vagnen, utan halvligger i sittdelen. Har honom inte att sitta helt upp. Har vänner som också bytt ut liggdelen mot sittdelen. Dessutom är Theodor så lång så han skulle aldrig rymmas i liggdelen till 6 månader, fastän vi tog en som var lång. Från rådgivningen har de sagt att det inte är farligt att ha barnet att sitta vid den här åldern om de är tillräckligt starka i ryggen och nacken vilket Theodor är. Men det varierar såklart från barn till barn också:)

    SvaraRadera