onsdag 18 maj 2016

Sandaljakt och mera loppisfynd

För några dagar sen sprang jag omkring i stan på jakt efter sandaler. Gick inte alls bra. Idag var jag till skoextra i Smedsby och där vet ni, där har de sandaler! Hittade ett par snygga och mjuka att gå i. Nu håller jag bara tummarna att jag inte lyckas nöta dem sneda riktigt snabbt.
På vägen hem därifrån for jag in via lilöens loppis i Dragnäsbäck. Kom ut med en hel påse barnkläder. Den här gången faktiskt sånt som jag var på jakt efter dvs. byxor och huppari åt Theodor, klänning till ett bröllop åt Wilma (matchar min perfekt!) och så hittade jag då en del som jag inte direkt sökt efter men kläder behövs alltid för de växer ju de små liven! Någonting på 30€ betalade jag för loppisfynden, något mer för sandalerna ;)
Idag har jag också skrivit den sist tenten för i vår (om alla tenter är godkänd då...). Bara en skoldag kvar och två skoluppgifter. Barnen räknar ner till sommarlovet och dit återstår inte många dagar! Den 1.6, på Theodors födelsedag, har de sin första sommarlovsdag. Som de längtar! Och jag är glad att kunna ge dem ett ordentligt sommarlov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar