söndag 13 oktober 2013

Söndag

Idag när lillen sov så hann jag sy en mössa åt Wilma, omorganisera alla mina tyger, dammsuga i alla vrår och bakom soffor, damma alla mattor, lägga alla leksaker i rätt lådor(igen) och rensat av diskbänken. Han sov närmare fyra timmar igen. Bra att sova utomhus tydligen:) Har också tvättat en massa kläder för hand (fläckar som inte gått bort i tvätten), lagat mat såklart och plockat i/ur diskmaskinen. Inatt sov lillen nästan sex timmar i sträck. Det var skönt det. Men Wilma sprang upp flera gånger. Nå, det får man räkna med nu när nappen är borta. Snart lär det nog vända. Hon somnade snällt på kvällen i alla fall utan minsta gnäll. Theodor likaså. Och lillen somnade också ovanligt snällt. Och jag gick och la mig tidigt efter att ha sovit en stund på soffan;)
Ikväll blir det bastu bara ungarna kommer sig i säng. Bra avslutning på en aktiv dag. Imorgon har vi inga planer för ugår var vi smarta nig och köpte mat för hela inkommande vecka.

2 kommentarer:

  1. Kan varmt rekommendera gall tvål ( finns att köpa i vanliga mat affärer och kostar några €) funkar superbra på alla sorters fläckar från bebisbajs till olja. Brukar själv gnugga in tvålen lite på kläderna och låta dom ligga några minuter och sen bara slänga i tvättmaskinen som vanligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är precis det jag använde igår:)

      Radera