onsdag 9 oktober 2013

Shampoproblem

Jag blir så trött på mitt shampo problem.
Long story short: Hade problem med exen. Slutade med shampo och använde olivtvål istället och alla exem försvann. Men efter några månader började mitt hår reagera dåligt på olivtvålen och blev fett. Hjälpte lite att återgå till vanligt shampo igen men nu har jag fått tillbaka exemen fastän jag använder shampo utan parabener och parfym. Köpte en tea tree shampo tvålbit idag som ska vara bra mot fett hår. Resultatet? Kliande prickar på huden. Tydligen överkänslig för tea tree. Vad ska jag prova på till näst då?!

5 kommentarer:

 1. Koll vi na frissa, ja har ett schampo vi salongen som heiter System 4 å he e parfymfri å ti flesta kunder som ja har som har problem me exem, kliand hårbotten elde fett hår e nöjd mee e. Finns olika sorter beroende på va fö problem du har! // Johanna

  SvaraRadera
 2. Och så säljer din brors svärmor shampo som är bra för allergiker! mamma-mommo

  SvaraRadera
 3. I am cosmetics handgjorda shampoo med enbart naturliga ingredienser och helt fri från parabener o annat skit! Funkar mycke bättre än olivtvålen. Kostar typ 12 euro på ekosoppi, men dryg. Jag tvättar håret ca 2 ggr i veckan, det blir ju inte smutsigt då porerna får vara öppna och inte blockas av en massa onödiga ingredienser i shampoona, och för mig håller den lilla flaska i ca 2 månader. Testa!

  SvaraRadera
 4. Jag har också haft problem med klåda i hårbotten mm. Har svårt att tåla parfym i produkter. Mina problem är borta sedan jag började använda NECCIN dandruff treatment som är ett schampoo för mjäll och känslig hårbotten (fick ju mjäll när man inte kunde låta bli att klia). Man behöver hur som helst inte ha mjäll för att använda det utan känslig hårbotten räcker bra som orsak! Finns att köpas på nätet eller bl.a. vid frissasalongen Day to day i hartmansgränd, Vasa. En flaska är ganska dyr..kostar typ 20 e men den räcker länge och är värt det!

  SvaraRadera