måndag 28 oktober 2013

Ett år

Idag är det exakt ett år sedan vi flyttade hit. Det var Theodor som frågade när vi flyttade hit och efter snabbt bläddrande i arkivet noterade jag att det faktiskt var den 28onde. Oj så snabbt det gått! Och alla tavlor än ännu inte uppe...
Imorse fick jag meddelande av "svägerskan" (Robins brors fru) och hon hade en ypperlig idé: Fara in till stan och glömma bort hushållsarbetet. Det tyckte jag lät som en utmärk, om än tillfällig, lösning. Lunchade på stan och fyndade en julklapp åt Wilma. De har en massa nersatt vid Anttlia nu!
Det bästa med idag är ändå att Theodor varit blöjfri hela dagen utan olyckor, likadant som igår. Fastän man bara hör om tvååringar som blivit torra så är jag mins lika stolt över att min treåring nu verkar bli blöjfri dagtid:) Så stolt! Och det är han själv också kan jag lova.
Nu ska vi till butiken och handla. Inte bara för hela veckan utan också inför dopet. Så det är en lång lång lista med över 50 olika produkter. Gissa om det kommer att kosta... Men så blir vi 29 personer också på något färre sittplatser. Nå, finns det hjärterum... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar