fredag 4 oktober 2013

Fredag

Snart helg igen! Om lite mer än en timme kommer Robin hem. Då ska vi äta och packa oss i bilen alla fem och styra norrut. Håll tummarna att lillen trivs i bilen ca två timmar och att storasyskonen inte vaknar när lillen ska äta på natten fastän de sover i samma rum...

Idag har Theodor varit vid dagklubben medan vi andra for till Vestis på familjecafé. En annan mamma var där. Lillen spydde ner en outfit och lade ett ordentligt kakkalass. Så spännande har vår dag varit;)
Nu ska jag packa det sista och städa lite här. Roligare att komma hem till ett städat hem sen. Får se om vi får vila upp oss i helgen eller om det blir tvärtom.

Jag har börjat längta till julen nu. Funderar på julklappar mest hela tiden;)Det är ju ändå julöppning och lillajul nästa månad!

För precis fyra år sedan kom den första snön den hösten. Allt var vitt på morgonen. Och dagen före hade vi fått veta att våra vänner skulle få barn och vi hade berättat att vi också skulle få det. Tänk att det bara var fyra år sedan!! Och nu är de två busungar som flänger omkring på sina springcyklar:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar