tisdag 25 september 2012

Tisdag

Kväll igen en gång då. Ångesten inför natten börjar smyga sig på även om jag försöker tänka positivt. Ska gå och lägga mig tidigt så jag orkar fastän det skulle bli en katastrofal natt. 
Idag har vi åkt buss, utan olyckor den här gången. Vi har varit vid öppet dagis hela dagen med en massa trevliga mammor och mer eller mindre vilda ungar. Har stekt plättar, duschat Theodor, packat några lådor och hämtat mera lådor från grannen så imorgon ska köksskåpen rensas ur. Onödigt att ha hundra uppsättningar kaffekoppar framme. Har fortfarande motivation till att packa vilket är tur. Blir säkert skönt att ha det mesta packat sen när man måste packa veckan innan flytten. Och man vet aldrig hur mycket jag hinner packa sen. Just nu är ungarna ganska bra på att underhålla varann så jag hinner men det kan ändras ännu.

3 kommentarer:

 1. Kan det vara nåt annat längs med dagen som ger oroliga nätter? Ser du nåt mönster, sover hon bättre då ni har varit hemma och tagit det lugnt eller då ni varit borta och haft mycket program på dagen? En del barn kan reagera på om det är för mycket program på dagarna.

  SvaraRadera
 2. Hur är det med kaffe och te och andra uppiggande drycker,Cola?
  Har för mej att bebisar reagerar på sådant om de ammas.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte sett något samband alls med dagen och natten. Kaffe har jag druckit både när hon sovit bra och dåligt och det har jag druckit mer eller mindre sen hon föddes.

  SvaraRadera