torsdag 27 september 2012

Skogsutflykt

Igår var vi med öppet dagis på skogsutflykt. Vi lekte lite, gick i skogen och hade picknick. Riktigt roligt och Theodor har pratat om det hela dagen idag.


Natten till idag sov wilma likadant som hon gjort de två föregående. Kanske vi äntligen börjar ha lite rutiner med hennes nätter nu?! Hon åt halv 11, somnade om, vaknade 5, åt, låg vaken i sängen en liten stund och gnällde till ibland innan hon somnade om och vaknade när Theodor steg upp 7. Helt okej natt faktiskt. Har lärt mig att gå till sängs lite tidigare nuförtiden.

Idag har vi varit vid öppet dagis och sen träffade vi min kompis som planerat. Köpte lite kläder åt ungarna också men har ingen bild nu. Tog bussen hem, lagade pizza och nu är ungarna i säng och sover. Ska se på Simpsons, duscha och sen sova. 

Packandet ligger lite på is nu igen. Finns ju ingen tid att göra något! Men imorgon far vi in till stan först mitt på dagen så ska försöka städa lite här då. Det är ju inte så brått med packandet ändå. En månad kvar och flera lådor packade redan så ingen stress här (ännu). Nu ska jag plocka ur diskmaskinen i pausen så något blir gjort:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar