onsdag 27 juli 2011

Vaggvisa

Har på Theodors cd-skiva med en vaggvisa och jag blir alldeles trött av den:p Theodor är i sängen och sover igen. Och varför jag har på skivan är för att radion började krångla. Förstår inte varför det är så! Utan att jag har rört i den så börjar radiokanalen brusa. Och man får inte in klart ljud. Nu har den fungerat i över en månad men nu igen började den jävlas. Så det är barnvisor som gäller nu:p

Robin borde sluta snart men han hade en del ärenden att uträtta idag så det blir ganska sent innan han är hemma.
Nu har vi vatten igen:) Och en lägenhet som är full med sand och ett sovrum som är felmöblerat. Borde ta tag i det snart. Jag tror att vi har en gammal vattenberedare utanför lägenheten som vi själva måste göra oss av med. Lätt när vi inte har någon kärra...

Det har blivit mycket billigare när vi veckohandlar nu! Förr låg det alltid runt 50€ men nu blir det runt 40€:) Igår blev det 50, men vi köpte en simbassäng åt Theodor för 20€ så egentligen bara 30€;) Men då glömde vi grillsmör, matlagningsgrädde och franskisar så Robin får åka via butiken idag. Tror att det blir lövbiff ikväll:) Snart är det ju helg igen! Helst sjukt hur fort veckorna bara flyger förbi! Nästa vecka har vi några programpunkter inplanerade. Theodor till sjukhuset på tisdag, vi åker norrut till helgen för min svägerska fyller 12 år:) Och så ska vi på bostadsmässa då också:) I helgen ska vi skaffa passfoton men annars ta det lugnt tror jag:) Jag har några ämnen jag ska skriva blogginlägg om, men jag har ärligt talat inte haft någon inspiration till att göra ett "vettigt" inlägg så det får bli senare.

5 kommentarer:

  1. Men det låter ju som att ni har oddsen på eran sida i alla fall. Det kommer säkert att gå bra!!! Vi hoppas på det :)

    Annars då? Är du mammaleidg än eller jobbar du?

    SvaraRadera
  2. nää nu får du nog berätta vad ni handlar då ni får de så billigt!? har du mat på bordet 2 ggr om dagen? ja tycker nästan att handlar vi för 50 är det mesta slut före helgen.. eller äter vi för mycket? :D och vaad äter ni?

    SvaraRadera
  3. När vi veckohandlar handlar vi inte för helgen så:p Tror att det var Theodors burkar förr som fick slutsumman att stiga. Vi äter nog två gånger per dag men oftast lite lättare mat på dagen eller rester:)

    SvaraRadera
  4. Vilken daa ska ni på bostadsmässon? Mittiallt ses vi :)

    SvaraRadera