onsdag 20 juli 2011

Gäsp...

Blev för lite sömn inatt. Så idag är jag trött. Men det brukar gå om efter några timmar så ikväll är jag säkert vaken länge ändå. Det blir kanske bio idag. Får se:) Theodor sitter i lekhagen och läser en bok. Han lyckades dra loss en halv sida ur en bilderbok, men bara yttersta lagret så vi får limma den sen när Robin kommer hem:)
Usch, drömde en mardröm inatt. Vi var i ett hus, men det hade inget tak så det haglade på oss och det var inga små isbitar som flög in. Sen var det en okänd man i huset nära fönstret och så slog blixten ner i gardinstången så han dog:S Var helt förvirrad när jag vaknade men som tur var så var det bara en dröm:) Såg en lite väl svart komedi igår så det är säkert därifrån jag fick ihop den drömmen.
Jag är lite förvånad att jag har fått ihop några inlägg alls nu under sommaren. Känns inte lika roligt att blogga på sommaren. Saknar min entusiasm men jag gissar att det blir bättre sen när hösten kommer. Jag är ännu sjuk. Undrar om jag borde bli uppkollad? Hostar ännu och är snuvig. Tycker att det borde gå om snart när det hållit på redan över 2 veckor! Hoppas att ingen av er har fått den här förkylningen. Som tur är så borde det inte smitta via bloggen;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar