tisdag 12 juli 2011

Förkylda

Nu får den här jäkla förkylningen nog ta och ge med sig! Theodors näsa rinner ännu och jag hostar och snörvlar. Det har hållit på över en vecka nu. Inte kul alls.
Theodor sov till 10 idag. Skönt:) Och det är svalare idag än igår så vi klibbar inte fast i det vi befinner oss nära:p Jag borde beställa tid till frissan. Har ett presentkort som jag borde använda och det börjar nog behövas något drastiskt. Sparade ju långt hår till bröllopet men nu är det bara risigt så det ska klippas av. Tror jag ska prova på något nytt:) Men först måste jag beställa tid och det måste antingen vara på en helg eller en sån tid så Robin inte jobbar. Hoppas att det finns sådana tider.
Vi har funderat lite på hur vi ska göra med bröllopsresa i höst. Vi hade tänkt oss en typisk södern resa men nu börjar vi lite tänka om. Det är jätte varmt där och det är lite äckligt. Och jag vet inte riktigt vad vi ska göra där. Det blir väl mest sol och bad så vi har lite börjat kika på andra alternativ nu. Får se vad vi kommer fram till. Längre bort än Sverige ska vi i alla fall;)

3 kommentarer:

  1. Dubai var fantastiskt, där kunde man i princip göra allt! Dock vet jag inte hur det är att ta sig fram med barn om ni ska ha med Theodor, såg faktiskt inte så mycket folk med barn där.

    SvaraRadera
  2. J: Med måtta...

    Nina: Vi ska nog ha med Theodor så vi söker något barnvagnsvänligt:)

    SvaraRadera