onsdag 11 september 2013

Uppdatering

Allt är bra med oss. Har lite fullt upp med livet för att riktigt hinna uppdatera;)
Lillen går upp i vikt (säkert jag också med tanke på hur min matlust blivit men jag gick ju bara upp 4kg så har inga "amningsreserver").
Vi har inte bestämt något namn åt honom ännu. Han äter med ungefär tre timmars mellanrum och sover mest mellan det men igår kväll var han mer eller mindre vaken i nästan två timmar. Han äter 2-3 gånger per natt så jag får sova. Wilma somnar inte bra på kvällarna nu och stiger upp 6-7 på morgonen men det beror på att hon sovit för mycket på dagen. Måste nog börja väcka henne för att få det att fungera. Theodor och Wilma bråkar om vem som ska få hålla i lillebror. De är båda riktigt fashinerade av honom. Men Wilma är inte riktigt smidig så man får nog se upp då hon inte tar i för hårt när hon rör honom. Pussar får han nu som då av henne:)
Igår var mina föräldrar hit och hälsade på. Och i söndags när vi kom hem var svärmor och dotter här för de har hjälpt till att vakta barnen i helgen. Annars har vi inte haft några besökare men vi börjar nog vara redo för mer besök nu. Idag tror jag det blir vagnpremiär bara vädret tillåter. Helt sjukt skönt väder vi haft de senaste dagarna annars! +20 och sol. Så skönt med höstvärme:)

2 kommentarer:

 1. Vilka söta barn du har:)
  Axel tycker jag är ett fint killnamn.
  Min äldsta dotter väntar barn i dec, och det killnamnet
  är dom förtjusta i!

  Nu vet dom inte vad det ska bli...
  /Tina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ramlade in på din sida och va kul det är att hitta en "lika". Gifte mig i juli som 22 åring och nu väntar vi vårt första barn! :)

  ha det så bra! /Victoria

  SvaraRadera