måndag 23 september 2013

Måndag

Var finns det amnings bhn som är helt utan byglar? Inte ens "sidopinnarna" får finnas där. Verkar vara de som ger mig mjölkstockning... Och amningslinnen, finns det att köpas någon annanstans än H&M i Vasa? Har alltså fått "mjölkstockningskänningar" igen efter att jag hade bh på mig igår. Ingen feber ännu men lagom stressande att veta att det är något på gång...

Annars går det bra hittills att vara ensam hemma. Robin for tidigt till jobbet så han slutar inte så sent idag. Lillen har bara sovit så det har inte varit så svårt att få frukost i ungarna.
Igår så såg jag filmen "Jag saknar dig" som kom på tv. Hade inte tänkt se hela men lillen vaknade så jag fick lov att vara vaken längre än jag hade tänkt och såg hela filmen och den var nog bra. Har läst boken förut.
Idag tror jag att vi far till lekparken efter maten. Lillen har inte varit ute på över en vecka iom mjölkstockningarna förra veckan och storasyskonen har fått nöja sig med sandlådan eller att leka på bakgården.
Wilma sov för övrigt längre imorse fastän hon somnade sent. Bra så:)

8 kommentarer:

 1. från tokmanni kedjan har jag köpt såna amningsbh:n, men det år några sen.

  SvaraRadera
 2. Jag använde en bekväm sport-bh, Lyfte bara upp på ena sidan då jag ammade. Inga spännen, inga byglar, inget som kunde skava. :) Jag såg också filmen och tårarna sprutade mest hela tiden. <3 Ha en bra dag och krama ungarna! mamma-mommo

  SvaraRadera
 3. Kappahl o Lindex har linnen, dock tyckte jag dom va ganska så stora i storleken. Föredrar H&M:s :) Kan hända att Lindex har bh:n utan byglar också, har för mig att jag sett nå såna där!

  SvaraRadera
 4. Vid h&m finns bh:n utan byglar och sidopinnar. :)

  Therese

  SvaraRadera
 5. Lindex har bra utan byglar, både linnen o behån. Sen finns de ett märke som heter carriwell (typ?) som jag beställde nu från lastenturva.fi dom såg ut som sportbehån men hade "lucka" för amning.. Har inte fått dom ännu, men dom verkade sköna!
  /Solblomma1

  SvaraRadera
 6. Använde endast linnen fr Lindex och Carriwells Bh:n senast. Rekommenderar!

  SvaraRadera
 7. Jag rekommenderar verkligen denna! Dyr men absolut värt sitt pris!
  http://www.bebes.fi/kauppa/product_info.php?cPath=36_76&products_id=1857

  SvaraRadera
 8. Kag hade några från carriwell, och lika som bravado (tusen gånger bättre o stadigare än carriwell och absolut värt sitt pris!) var de helt sömlösa( förutom där man knäpper fast typ) och bygellösa. Töjer dessutom bra! Använde dessa både dag och natt i sammanlagt 3,5 år :) Köpte den ena på bebes i h:fors o cariwell på nätet, båda finns att köpas online och kommer säkert på posten inom några dagar om man mejlar o ser till det :) Linnen har jag haft från hm o lindex, lindex har bättre kvalitet och skönare material ;)

  SvaraRadera