fredag 6 september 2013

Kväll

Den här dagen har varit riktigt bra! Har gått bra att ännu vara gravid. Har nog att göra med att det är fredag. Hela helgen framför oss! Vem vet, kanske någon av de kommande dagarna blir lillens födelsedag. Men inatt hoppas jag på att få sova.
Theodor har varit så duktig utan blöja större delen av dagen. Inte ett enda par nerkissade kalsonger! Det har aldrig hänt tidigare. Tänk om han hinner bli torr dagtid före lillebror kommer? Skulle vara skönt med bara två blöjbarn:)
Wilma håller på att somna. Riktigt smidigt går det inte nu men mitt tålamod med det är stort. Tar väl i medeltal 1,5h för henne att somna. Jag sitter utanför dörren större delen av tiden så springer hon inte upp lika ofta. Nu verkar hon faktiskt ha somnat för natten. Punschrullar och Coca-Cola väntar på mig framför tvn. Lite fredagsmysigt:)

1 kommentar:

  1. Halder noo koll på de på fb å jär via bloggen om e är naa på g, lika spännand varinda mårn tå man vaknas å loggar in på fb å siir att Maja har skriva en status men nee, int om na bebis ännu! ;) Halder tyyman att allt gaar bra å som sagt, he e ju 11.9 som gälder! :P :) Kram, Johanna

    SvaraRadera