fredag 6 september 2013

BF+3

Nej, ingen bebis på gång ännu inte.
Tre dagar över. Wilma är född tre dagar efter beräknat datum. Det ser inte ut som att lillebror följer hennes fotspår inte.
Theodor har varit till dagklubb. Jag och Wilma for och hälsade på ungarnas kusiner en stund och den till rådgivningen. Allt bra med oss. Hade gått ner i vikt igen så nu är jag 3,9kg tyngre än före graviditeten. Sjukt lite... Har ingen aning om varför det blivit så?! Bebisen långt ner nu. Det var en studerande som gjorde allt och sen lite senare kom barnmorskan och kollade så allt stämde. Ny tid på torsdag. Och sen övertidskontroll på måndag efter det. Men vi ska nu hoppas att han kommer före det.
Den här dagen har gått riktigt bra hittills. Skönt det! Imorgon ska vi på höstmarknad och så äta på stan. Ikväll måste vi till butiken men jag har skrivit listan redan. Robin skulle sluta lite tidigare idag så nu är det kanske bara ungefär två timmar kvar tills han kommer hem! Tror att helgen kommer att gå bra men sen om jag ännu är gravid på måndag så kommer det nog att kännas jobbigt att börja en ny vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar