söndag 15 september 2013

Söndag

God morgon! Ursäkta den bristfälliga uppdateringen men det här med att ha en nyfödd i huset och två vilda storasyskon kräver tid och energi. Har inte haft igång datorn en gång sen han föddes och har inga planer på att lägga igång den idag heller. Finns viktigare saker att göra just nu så ha tålamod.
Igår badade vi lillen för första gången och hans öga var ovanligt geggigt, men det är bättre idag. Han var lite gnälligare igår men tror faktiskt att det berodde på att ögat var irriterat. Inatt har han sovit bra. Natten före det var han vaken två timmar i sträck. Navelstumpen lossnade för övrigt inatt (måste skriva upp det någonstans om jag ska komma ihåg det..)
Jag började sticka ett par sockor åt Theodor igår. Har inga stora förhoppningar på att det blir till något för jag har aldrig fått klart ett sockpar tidigare. Det är roligt att ha något smått att pyssla med på kvällarna.
Idag har jag lite värk i ansiktet. Bihålorna som spökar kanske. Och början till mjölkstockning har jag också. Allt är nog lite upp och ner här ännu. Att Robin är hemma gör ju också att dagarna blir konstiga men vill inte vara ensam hemma med barnen riktigt ännu så det är bra att han har ännu en vecka ledigt. Nu ska jag nog ta tag i saker som ska göras före vi far. Får mer hushållsarbete gjort nu än när jag var gravid. Lättare att röra sig nu;)

1 kommentar:

  1. Du säger väl till om du behöver extra hjälp! Jag kan lämna allt annat. Ni är viktigast nu! <3 Kom ihåg att ha jacka på också fast du bara lägger ut vagnen, om det blåser litelite ens. Kram, mamma-mommo

    SvaraRadera