måndag 14 februari 2011

Snygg vs. varm

Klär mig nog varmt ikväll. -20 ute och vi hamnar att gå en bit nog från bilen till restaurangen.
Det blev riktigt soligt ute nu:) Om det skulle vara plusgrader ute nu skulle det vara riktigt slaskigt och härligt:) *Drömmer mig bort* Vi ska iväg och veckohandla ikväll också efter att vi ätit. Jag tänker beställa efterrätt ikväll fastän det kostar nästan lika mycket som maten. Men de har världens godaste ostkaka! Hoppas verkligen att det är okej att ha med sig en bebis dit fastän det är alla hjärtans dag. Theodor är ju ganska tyst och lugn av sig så det borde gå hur bra som helst men vem vet. Vad har ni för planer för dagen?:)

3 kommentarer:

  1. Ni borde väl få ha med er Theodor på restaurangen kan man tycka. Annars är det en dålig restaurang... Så ta med honom och NJUT!!! Hoppas att ni får en jättemysig alla hjärtans kväll.
    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Usch, vad kaallt! Hoppas det funkar fint på restaurangen - vi har ätit ute många gånger och det har gått jättebra, men vissa ställen kan ju vara lite kinkiga med sånt där :/
    trevlig kväll på er!

    SvaraRadera
  3. Ja satsa å på varmt före snyggt i fridas tå vi for å ita ti Pedrinas, ha sluta ti bry me om folk som stirrar tå ja komber in me full mundering (utebyxor + storan, tjockan jacko). Vilken restaurang var ni till? :)

    SvaraRadera