tisdag 8 februari 2011

Burr

Igår kväll så gjorde jag flätor i håret och tänkte sova med dem för att få lite lockar. Ni vill INTE se mig nu, haha:p Det blev mest burrigt. Ser ut som Mia i En Prinsessas Dagbok innan hon blir prinsessa:p

Igår var jag och Theodor till Emma och Lucas:) Det var riktigt roligt! Är ås glad att de bor så nära oss:) Vi åt mat, drack kaffe och sen var vi på en lite längre promenad:) Tur att jag hade med telefonen med GPS på:p Vi hittade en riktigt trevlig motionsstig som går över ett berg:)

Jag fick Theodor att vara lugn i lekhagen nu:) La dit Brio klosståget som han fick av sin farbror/fadder till jul:) Det är spännande nu tycker han:p Jag fick sova till lite efter 8 idag:) Men Theodor åt nog halv 5 i natt. Igår badade vi bastu:) Det är så skönt att göra det! Lyx att ha den:) Vi trodde att det tar ungefär en timme att värma den men efter 35 minuter var den 80 grader:p 90 grader var den när vi hade fått Theodor att somna. Vi borde verkligen installera tvättmaskinen nu! Bykkorgarna svämmar över:p Finns en massa saker som borde göras men jag orkar inte riktigt ta tag i dem:p Planen är att vi ska ut och gå med Emma och Lucas idag igen:) Varmare väder är det idag också:) Gillargillargillar!:)

1 kommentar:

  1. Haha, känner igen he de frisyrproblemet! :D For ein gang I MISSTAG å sova me flätona, vaknast me värsta burret, så ut som om man sko ha fått na elchock... He valt att försök platt e så gott e gick me plattång, så man int sko skämmas så i skolan... ;)

    SvaraRadera