måndag 14 februari 2011

Alla ♥ dag

Kallaste alla♥dag jag har varit med om. -27, men ser att det är många i Vasa området som haft det mycket kallare! Fy sjutton... Läste igår att de har lovat -25 hela veckan. Robin visste inte riktigt hur han skulle göra idag om han skulle ta bil eller buss. Det blev bil till sist för motorvärmaren hade vi haft i men när han ska hem så lär bilen inte gilla det. Nå, den brukar alltid starta nog så han kommer väl sig hem och sen ska vi ut och äta ikväll:) Och Theodor ska med:p Hoppas att vi inte förstör en romantisk kväll för andra... Men Theodor brukar vara snäll och vi åker dit ganska tidigt:)
Imorgon har de lovat -29. Börjar inte längta mindre efter våren såhär! Bara 103 dagar kvar till bröllopet och då vill vi ha 18-22 plusgrader, solsken och en massa glada människor:)
Jag köpte en datorbräda från Ikea med en säck fylld med något under sig och den är jättebekväm att ha i famnen!:) Vi köpte också ett vitrinskåp, en kökspall, ett soffbord, en gåvagn åt Theodor, kastruller, babysäkerhets grejor, lite lampor mm. Strax under 200€ för allt så det blev inte så farligt dyrt:) Vi gick ut ur Ikea kvart över 6 å de stängde 6:p Så det blev lite knappt med tiden! Och lite knappt med utrymme i bilarna:p Joacim, Emma och Lucas var ju också dit på samma gång som oss:) Vi stannade vid Juustoportti på hemvägen och köpte hem lite bondost:) Men vi tog den laktosfattiga och den är inte lika god som den vanliga...
Theodor fick sin första riskaka igår och det var en stor succé:) Alla verkar ha varit på Idol konsert igår förutom jag. Man borde väl egentligen ha varit på den men men... Idag så kommer vi inte på ung mamma träff som ni kanske förstår. Är det ens någon som träffas mera?! Jag ska äta lasagne:) Märkte igår att det bara var 17 grader vid Theodor skötplats så vi har bytt på honom i vardagsrummet:p
Trevlig alla♥dag åt er alla!

3 kommentarer:

  1. Vi sku gå på mammaträff förra måndan, men när vi väntat i 10 min utanför Citymarket och inte såg till nå andra mammor så gick vi hem.

    SvaraRadera
  2. Äsch då :/ Jag har stått ensam några gånger också och väntat. Blir säkert mer folk när det blir varmare.

    SvaraRadera