onsdag 2 februari 2011

Aktiv

Nu är alla lådor förutom Robins uppackade! Tänk det:D Så nu ligger en massa tomma lådor över hela lägenheten:p Nej, förresten har jag en låda kvar nog faktiskt... Men jag har packat upp en massa lådor:) Och lagt in i byrå, skåp och sånt:) Theodor börjar vakna lite smått. Han har sovit 1½ timme ungefär. Undrar om han sover flera gånger idag? Kan hända för det är så mycket nytt här fortfarande:) Imorgon ska vi och titta på en resevagn före babysimmet:) Kan vara bra att ha om vi vill ta bussen in till stan. Theodor somnade om tror jag. Han behövde bara få nappen i munnen så:) Men det är snart mellanmålsdags för honom så han lär ändå vakna igen snart. Men jag har fått mycket gjort:) Robin kom hem efter datorn och sen for han iväg till jobbet.

Jag blev riktigt sugen på att börja sy min slöja nu:) Men först måste vi nog komma i ordning här. Vet inte om jag ska ha kantband runt slöjan eller inte. Har köpt kantband men det kan hända att det blir för styvt. Får se. Går ju att sprätta bort om det inte ser bra ut. Men för hand ska den sys:) Inte alls svårt tror jag:p Prototypslöjan jag sydde blev helt ok, men det var för styv tyll så den blir inte lika "spärro" i verkligheten:p Det blir nog bra det här:) Ska börja skicka iväg inbjudningskorten i slutet av månaden:) Måste få text till dem bara:p

2 kommentarer:

  1. Prova med rullfåll om du har. Det brukar bli fint. Sen kan man sy för hand på den, tex. med tunn tunn guldtråd och pyttesmå pärlor.
    H. Kaija

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset!:) Had helt glömt bort att rullfåll fanns:p

    SvaraRadera