lördag 4 augusti 2012

Åska, Wilma å sånt

Lite över åtta i morse vaknade jag av åskdunder. Theodor vaknade också i samma veva men jag tror inte att han uppfattade bullret. Han gick till vardagsrummet och lekte lite där så länge vi andra låg och drog oss någon minut. Plötsligt small det till lite mera och Theodor kom springande till sovrummet och ropar "Grävmaskin, grävmaskin" (Men det låter mera som "käälasiin"). Inte lätt att veta vad åska är när man aldrig upplevt det i vaket tillstånd:) Och det låter ju lite som när man gräver med grävmaskin.

Wilma sov sådär inatt. Åt väl en 4-5 gånger nog och jag börjar mer och mer tröttna på nattmatandet. Andra gången hon började ha småljud för sig men ännu sov så la jag tillbaka nappen i munnen och då vaknade hon inte men jag är sällan vaken just innan hon vaknar, utan det är ju hon som väcker mig. Nå det borde ju bli bättre med tiden det här.
Hon har blivit ganska duktig på att sitta nu också, men inte så duktig att jag lämnar henne ensam så utan stoppning varvet runt. Amningsdynan passar perfekt som stoppning om hon (när hon) faller.

Hade tänkt mig lekpark idag igen på förmiddagen men regnet det öser ner så vi stannar nog inne. Dessutom har Theodor blivit jättekonstigt gnällig/gråtig nu vid frukostbordet. Hoppas att han inte håller på att bli sjuk. Får nog ta och stänga av datorn och som vanligt dricka mitt té på samma gång jag springer omkring och försöker få alla nöjda. Jag brukar aldrig få hela koppen uppdrucken. Alltid någonting som kommer emellan så jag inte hinner. Men lite koffein får jag väl i mig så jag orkar:p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar