fredag 3 juni 2011

Fredag!:D

Funderade just ut att det måste vara måndag idag men så är det ju inte alls! Så skönt att Robin hade ledigt igår:) I förrgår bakade jag två tårtbottnar, igår blev de förvandlade till gräddtårtor och delvis uppätna:p Bjöd mina föräldrar, syskon, farföräldrar och Robins bror+sambo på ostsoppa. Robins mamma och syster bjöd vi på skinkpaj:) Och TACK Emma för att vi fick lån potatismjöl och ägg;)

Theodor fick en massa presenter! Av oss fick han lite Duplo, Brio magnetiska byggklossar, en hink med träklossar och en ny pipmugg:) Av andra fick han en Plasto moped, fina kläder, tuchpennor för småbarn, en bok, en ritmatta som man ritar på med vatten! Häftig grej:) Tror att den sistnämnda hör till favoriterna:) Han leker med den just nu.

Theodor har för övrigt börja sova bara en gång per dag. Igår somnade han först runt 3?! Han hade så roligt på kalas att han inte hade tid med något så onödigt som att sova:p På kvällen hade vi samma problem med hans sömn som vanligt. Det kan gå en halvtime då han är tyst men sen efter en stund börjar han ha ljud för sig. Nå, han somnade till sist och sov till.... kvart över 9:D Igår kväll var vi ute och planterade växter som vi fått av min mamma och farmor:) Gräsmattan blev också klippt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar