söndag 16 februari 2014

Somna själv

Den senaste veckan har vi gjort en del förändringar i rutinerna med Wilgot. Bland annat har vi börjat lägga honom så att han somnar själv på kvällen. Det går nu utan skrik och han sover mycket längre pass nu. Det har gått så bra att han till och med dagtid somnar utan gnäll när man lägger honom i vagnen (och utan att gunga vagnen)! Dags att börja ha honom ute och sova kanske. Tyvärr sover han bara 30 minuter åt gången. Ibland kommer det längre pass men det hör till ovanligheterna.

Wilgot har också två gånger denna vecka varit ensam hemma med Robin. Över två timmar på torsdagen och nästan tre timmar i dag. Båda gångerna har orsaken varit simhallsbesök. I torsdags med Wilma, idag med Theodor. Bara vi får köpt ett till par simdynor så vågar jag nog ta med dem båda själv. Båda barnen tyckte mycket om att simma så det får nog lov att bli en vana det här. Lite spännande att det nu går att lämna Wilgot hemma längre stunder. Kanske blir det syjunta utan honom på onsdag?! Men det är såklart precis när han brukar börja sova för natten så kanske jag får ta med honom ännu några veckor. På tal om syjunta så ska jag imorgon på hemmamammajunta. Roligt med sånt program en måndag eftermiddag.

Kom annars på att vi inte har något alls inplanerat de kommande helgerna. Och med kommande helger menar jag ända fram till 31 maj! Kommer inte på en enda programpunkt som skulle vara spikad. Men nu den här inkommande vecka får vi besök av våra goda vänner, dock in i veckan. 

Nu ska jag återgå till ishockeyn så får ni kalasberättelse och bilder en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar