onsdag 3 juli 2013

Två

Två minuter efter att vi kom hem från lekpatken började regnet falla. Bra tajming eller vad? Blev ett överraskande roligt lekparksbesök. Hade inte alls förväntat mig att träffa en svensktalande halvbekant där. En och en halv timme fördrevs lätt. Och jag kan lägga till ännu en "du har liten mage" kommentar till min samling.
Men det syns i alla fall på mig och konstigt vore det väl annars när man har två månader kvar till dagen D. Dagen D som inte kommer att vara någon speciell dag för jag är bombsäker på att han inte kommer på beräknat datum.

Jag sov bra också inatt. En kisspaus bara och det får jag leva med fram till efter förlossningen.

Är lite småstressad över att lillen ligger med huvudet uppåt. Vet att han kan vända sig ännu men eftersom han legat likadant i 16 veckor så känns det inte så sannolikt att han kommer att byta position självmant... Och så är det här med nacksvullnaden också ett stressmoment. Ultraljudssköterskans ord var "något är fel, något orsakar nacksvullnaden" och inga fel har hittats! Helt lätt är det inte att slappna av som ni kanske förstår. Men två månader kvar bara så får vi träffa honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar