måndag 1 juli 2013

Juli

Vaknade inatt igen med halsbränna, men den här gången 100 gånger värre än annars. Mådde så illa och visste intr riktigt vad jag skulle göra för att det skulle bli bättre. Ett glas oboy och en till kudde under huvudet senare så somnade jag i alla fall om. Åt inget speciellt starkt igår så har ingen aning om varför det blev så. Skyller på att bebisen ligger fel väg och trycker på över allt.

Tänk att det redan är juli! Veckorna bara flyger förbi. Och nu börjar alla få semester så lekparkssällskapet minskar. Men om 2,5 veckor ungefär så är det semesterdags för min man också. Om inget brådskande kommer i vägen på jobbet för då hamnar han kanske att skjuta upp den ytterligare. Men vi ska hoppas att allt går som planerat. Ca tre veckor jobb för hans del kvar, sen lite mer än tre veckor semester, tre veckor på jobb och så är det beräknade födelsedatumet för lillen här. Tre veckor pappaledigt får Robin men tror inte att han tar ut tre veckor i sträck då. Men den närmaste tiden är indelad i treveckors perioder.

Vi börjar sakna öppet dagis fastän det bara varit stängt i en halv månad. En och en halv månad kvar då. Men dit kan vi inte börja nedräkningen ännu. Då flyger ju hela sommaren förbi... Och dessutom är det så mycket annat i mitten av augusti, som dagklubbsstart, bröllop, Me&I party(högst antagligen, men inget datum bestämt), Robins semester tar slut, Små&Stora börjar, bebisen räknas som färdig, vändningsförsök(antagligen i vecka 36+, om han inte vänder sig själv), rådgivningsbesök varje vecka, Wilmas 1,5års kontroll... Mycket program inom två veckor där! Men juli bjuder bara på två rådgivningsbesök och två tandläkarbesök utöver vår semesterresa. Mycket lugnare.

Nästa helg har vi eventuellt tänkt ställa oss norrut igen. Isåfall så ska vi på dans tänkte jag. Måste passa på att göra saker på två nu när det ännu går. Får nu se hur bra drt går att dansa mrd magen, men när jag väntade Wilma så var vi på dans när jag var i vecka 36+ och det gick bra.

Ny månad, ny vecka. Ska nog ta tag i hushållsarbetet nu så kan vi göra något roligare på eftermiddagen.

1 kommentar:

  1. Tänk att han snart är här :-) Vad spännande! Det har verkligen gått så himla fort allting :-)
    Tycker nyss du berättade att ni ska ha en tredje och snart är det klart :-)
    Glad för din skull <3

    SvaraRadera