onsdag 10 juli 2013

Gäspigt.

Var supertrött i morse fastän jag sovit många timmar inatt. Att ta hand om barnen helt själv en dag tar på krafterna och jag är inte alls pigg på att vara ensam hemma med dem ännu sex timmar. Känns som att jag behöver helg igen redan! Robin kom hem efter elva igår kväll men det var nog pga. saker som behövdes göras. Så honom har jag egentligen inte sett sen i förrgår. Hemmasyjunta ikväll hos en som bor på cykelavstånd men tror nog att jag skippar det så jag hinner se gubben något. Han kommer hem på samma gång som jag skulle fara så hinner inte träffa honom idag då heller. Men semestern ligger bara 10 dagar bort:)

Idag har vi varit till lekparken. Gick ganska bra där den här gången, med undantah av att en pojke hela tiden skulle ta Theodors traktor så det blev lite bråk i sandlådan. Men Wilma gungkrånglade inte idag.

Har tusen saker som ska göras. Laga mat, vika kläder, städa upp leksaker, plocka undan en massa glasburkar som barnen dragit fram, dammsuga mm. Ska se om jag till och med skulle få det gjort nu när jag skrivit hit det. Som belöning får jag isåfall en kopp té framför "one born every minute" halv tre. Låter bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar