måndag 15 juli 2013

Sista jobbveckan före semester!

Idag ska jag städa, tänkte jag imorse. Byta lakan i sängarna och få det riktigt snyggt här. Så började jag städa, ungarnas strumplådor. Och sen våra strumplådor. Och sen en annan låda som hade en massa julkort, födelsedagskort, bröllopskort osv. i sig. Så nu har jag städat hela förmiddagen och det syns ingenstans alls. Väldigt motivetande att fortsätta när man gjort slut på krafter på något som inte ens syns! Tror nog att det är "nesting" perioden som börjat för mig. Hoppas att det håller i sig.
Igår packade jag faktiskt bb-väskan. Redan. Fastän jag inte ens inhandlat allt som ska med. Men om två veckor blir det semesterresa för vår del och då vill jag nog ha med väskan, för säkerhets skull.

Imorgon kommer min mamma och min lillebror, den yngre, hit och sova en natt. Har tandläkartid på onsdag. Och sen nästa måndag igen. Men vet ni vad, de tandläkarbesöken är det enda som känns jobbigt i mina framtidsplaner! Annars är det bara roliga saker framför så då är lappning av två tänder inte så farligt. Sen får Robin semester, vi ska norrut nästa vecka och har en hel del roligt program inplanerat där. Sen rådgivningsbesök och semesterresan!:) Och sen ännu mer semesterdagar och rådgivningsbesök. Öppet dagis öppnar och Theodor börjar dagklubb. Vi ska på bröllop och juthbacka marknad. Sen är det bebisdags och det är ju bara roligt det också!:) Kan summera allt och komma fram till att livet allt är bra nu!

Borde väl nog ta och fortsätta med städningen här nu. Kanske fokusera på sånt som syns nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar