torsdag 25 juli 2013

Ett problem till

Oh my... Vilken kväll! Efter en dag full med program, bland annat några timmars lek vid Touhutalo, så la jag Wilma i säng kl.20 i spjälsängen här hos svärmor. Hon somnade snabbt utan gnäll. En halvtimme senare la jag Theodor att sova på madrassen på golvet i samma rum och två minuter senare var Wilma vaken igen och pigg, väckt av en inte sömnig Theodor. Tog väl en kvart ungefär innan Wilma märkte att hon kan klättra ur sängen och så bröt kaoset ut. Efter en timme ungefär somnade Theodor men Wilma fortsatte att klättra ur sängen och blev stoppad av oss varje gång. Två timmar efter att jag la Wilma att sova så somnade hon äntligen! Och jag skulle kunna slockna på fläcken. Får nu verkligen hoppas att hon inte kan klättra ur resesängen vår! Eller hennes egna spjälsäng. Är inte redo att börja med växa-säng åt henne ännu. Verkligen inte.

5 kommentarer:

 1. Wilma är duktig! Det är inte alla ettåringar som kan klättra så bra! <3 Jag tror int hon kommer ur resesängen. Den har inga spjälor att klamra fast fötterna i. Gonattkramar åt er alla! Sov gott! mamma-mommo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon klättrar int på spjälorna utan slänger bara upp foten över kanten å vår resesäng e lägre än er... Så kanske vi borde lån er i alla fall?

   Radera
  2. Vi får ju prova nu i helgen om hon kommer ur den. mamma-mommo

   Radera
 2. äsch, vi tog helt bort ena sidan på spjälsängen åt emelie nu då vi flytta till huset. Det gick nog helt bra då hon ser att hon har likadan säng som storasyter men nog ska det provas att promenera lite varje kväll för det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sku int alls ha nån lust att lägga henne tillbaka i säng 100 gången varje kväll ännu:p Mins att det tog någon månad innan Theodor sluta springa upp på kvällarna...

   Radera