måndag 19 november 2012

En perfekt morgon

Vaknade lite efter åtta när Robin började ställa sig till jobbet. Hann prata lite med honom innan han for och ungarna sov. Wilma vaknade just före han for till jobbet så han förde Wilma till vår säng. Ammade henne lite och så kom Theodor dit springande. Han var riktigt glad vilket han oftast är på morgonen. Morgonmys i sängen en stund innan vi steg upp, bäddade sängen, la på radio x3m och kokade gröt samt te. Bra radiounderhållning och glada, pigga ungar. Bättre än så blir det inte:)


Igår trotsade vi regnet (och blåsten), tillsammans med många andra Vasabor, och begav oss in till stan för att se på de årliga julöppningsfyrverkerierna.Vi hade med hörselskydden åt ungarna men många andra hade nog glömt det och det hördes. Barnskrik lite över allt. Theodor tyckte jättemycket om raketerna och Wilma var nog helt glad hon också, sen när hon fick komma upp i famnen och inte behövde sitta ensam i vagnen. Riktigt härlig stämning som vanligt. Sen for vi hem och slängde in leverlåda i mikron.Klockan var sju när vi kom hem så det blev lite sent att börja med något avancerat.

Idag har vi inga stora planer men det finns en hel del som borde göras. Speciellt dammsuga under köksbordet. Wilmas knäckebrödsätande är inte direkt smulfritt om man säger så;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar