torsdag 22 november 2012

Datum och dag

Ojdå, jag har haft det till att vara den 21 hela dagen och så har jag haft fredag från och till idag. Fel åt båda hållen. 
Idag har jag lagt upp nya gardiner i ungarnas rum, de gröna då. Blev lite piggare än med bara kappan.
Vi har lekt med Lucas och Emma i lekparken och på kvällen var vi till ungarnas kusin på kaffeoch julstjärna. Min träningsvärk är hemsk även idag så jag pausar i tränandet. 
 
Och så har Theodor vägrat hoppa ur pyjamasen så han har haft den mer eller mindre hela dagen.

 Och lite tittat på Gangnam Style också.
Överlag ser Theodor väldigt lite på tv. Vi har haft tuffare perioder där tvn har varit räddningen men just nu så är det nog många månader sedan vi hade på barnkanalen. Hur ofta ser era barn på tv?

Just nu sover Theodor men Wilma är vaken och har lite svårt att somna. Robin for ut på länk med en kompis. Hoppas att Wilma somnar snart. Imorgon ska vi till svärmor:) Blir roligt!

3 kommentarer:

 1. Noomi skådar på mårnan så läng gröjtn kokar, max en halvtiim. Ibland i akut nödfall na liti på kväldn om vi har riktit trist men he händer sällan. Hon har int ro ti sita na läng i still helder.

  Noo kan ja få liti rukot ti vara ibland, hon sku int "få" skåda på TV ännu å vi hadd ju som princip att int na TV under två år men såde er e. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. He e no bra at tv finns i nödfall;) Tå ja va nygravid me Wilma va ju Theodor bara eitt år men han fik no si på tv rej tå. Klara int åv na myki anat än at ligg på soffan tå så he fanns int riktit na alternativ, men nu i efterhand kan ja tyck at ja no borde ha klara åv at underhåll an utan tv:p

   Radera
 2. här surrar nog barnkanalen på ganska mycket..menibland leker dom å ibland far di tiba ti tvn osv..men ja känner inga suldkänslor egentligen för vi e ute på förmiddag och kväll så e det nu så farligt att se på lite tv då :)

  SvaraRadera