söndag 28 oktober 2018

Vi ska flytta!

Igen! Åtta månader har vi nu bott på 83 kvadrat, men om ca en månad kommer vi att uppgradera oss till 200 kvadrat istället. Så skönt! Men tajmingen kanske inte är helt perfekt, hehe. Nå, sånt händer. Ibland dyker det bara upp något man inte kan tacka nej till, och den här gången råkade det vara ett stort egnahemshus tre kilometer bort. 

Den senaste tiden har jag spenderat en hel del tid i huset. Vi fick tillgång till det redan nu vilket är guld värt! Hinner städa i lugn och ro. Håller som bäst på med att sätta upp gardiner i fönstren. Det tar sin tid eftersom huset har 26 fönster! Tur att vi hann via Ikea under vår Sverigeresa.

Idag har vi klyvt ved hos mina föräldrar och radat in den i vedboden. Några lass till och vi har så vi kan elda ofta i vinter. Har både häll i köket och öppen spis i vardagsrummet. Så mysigt! Hann ett varv till butilen också och köpte en del nödvändigt till huset samt mat för veckan. All aktivitet under dagen har dock gett mig ryggont och mer sammandragningar än vanligt så får nog börja ta det lugnt nu. Vi vill ju inte ha en bebis för tidigt, och helst inte innan vi flyttat heller för den delen. Kommer att bli en spännande kommande månad det här! Men jag är glad över att vi flyttat relativt nyligen så att vi redan har rensat bland våra saker. 

Allt börjar vara klart inför bebisens ankomst, förutom att vi ska flytta alla våra saker och packa upp dem. Heh. Håll tummarna för en smidig flytt och en bebis på beräknat datum, +/- några dagar.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar