onsdag 12 augusti 2015

Dagis, bröllop, renovering, handarbete...

Igår började många barn skola. Vi gick emot strömmen och fortsatte att somra lite till på strömsö stranden. Lite glasspaus på hemvägen så var alla nöjda och belåtna. Idag började vi på med Wilmas inskolning. Theodor fick vara ensam vid sitt dagis så länge och det fick finfint. Wilma är lite blyg ännu men helt inställd på att sen när hon börjar på riktigt där så ska hon vara där själv utan mamma. Så jag tror nog att det ska gå bra. Imorgon ska vi dit igen på eftermiddagen men först ska jag till Wilgots dagis och prata. Tror att det blir svårast att få honom med på noterna... Men det ska väl gå an ändå. Min mamma är här och vaktar barn så länge vi håller på med inskolningen denna vecka men imorgon åker hon hem i utbyte mot något lite fräsigare ;)

I helgen var vi annars på bröllop. Så vackert! Och jag är så glad för min kompis skull! Det är så fint med kärlek ❤

Och så lite renoveringsblogg: Lister till hallen målade, andra hallisterna fastspikade, lite vägg i tamburen målad, dörröppningar i hallen spacklade och slipade klara för målning, lekstugedörren nerskruvad, skrapad, slipad, målad och uppsatt igen. Finns nog att göra men det tar sig!

Och så lite stickblogg: Börjar se slutet på min halsdukshuva jag började på med förra månaden. Kliar i fingrarna inför nästa projekt, vilket det nu blir då ;)

Studieblogg?: Nej det tar vi senare när inskolningen är klar. Ingen tid att fokusera på skola alls nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar