måndag 16 april 2012

Videoklipp

Filmade en liten snutt med Wilma och Theodor hörs hamra i bakgrunden. (Och jag låter inte lika pipigt i verkligheten som jag låter här, men jag tycker inte alls om min röst så jag hörs inte mycket ändå:P) Undrar om uppladdningen lyckas nu? Senast så gick det inte men det här klippet är ganska kort och det är från datorn jag laddar upp den här gången så får vänta och se.
Theodor äter yoghurt och Wilma sover nu så jag har lite tid att göra vad jag vill. Tänker spara städandet tills Theodor blir tröttare för då går det inte att ha igång datorn utan att han blir jobbig. Men att städa går nog att göra när han är trött konstigt nog. Han tycker att det är så roligt att hjälpa till:) (Vad lång tid det tar att ladda upp klippet...) Vad annat då... Har drömt en massa inatt bl.a. att vi fick en till bebis och att förlossningen inte alls var lika smidig som den med Wilma. Och så drömde jag att jag hittade en gubbe som hade drunknat, men det var inte så hemskt i drömmen som det låter. Ringde polisen och de skulle skicka någon dit inom några dagar. Snabba ryck;)

Men jösses så länge det tar att ladda upp! Undrar om det alls går? Har hunnit beställa hem en bok från adlibris här emellan och fyllt på Theodors yoghurtskål. Bra att ungen äter någonting för mat är han inte bra på att äta. Wihoo, nu är det klart:) Enjoy;)

2 kommentarer:

 1. Voi SötWilma! Både jag å Noomi valt glad åv videon. Å nu vinkar Noomi åt Wilma. :D

  SvaraRadera
 2. Hihi...med jisses vad söt hon är :)*Gud vad jag saknar "bebis-tiden". Det är ju så mysigt att ha en liten, även om det är jobbigt ibland också...
  Sover hon bra på nätterna? Hopps det. För sömnbrist är aldrig särskilt roligt.

  Ha de gott.
  Kram

  SvaraRadera