onsdag 4 april 2012

En trevlig dag

Jag har sovit ganska dåligt inatt men fick sova längre i morse för Robin gick upp med Theodor:) Sen for vi till öppet dagis där vi bl.a. träffade Pia och Alexandra. Riktigt roligt var det där som vanligt och Theodor hade vunnit en tupp i påsklotteriet:) Inte en riktig, som tur var;) Vi behövde inte gå på stan i tre timmar idag. Skönt! Istället hämtade vi hem 15 kg grillkorv, men det ska inte åt oss. Börjar bli tradition att hämta påsk-korv. Kom till Merjärv byahems påskbrasa på lördag och köp grillkorv!:)
Nu sover Wilma och Theodor äter mellis (klottar med yoghurt, men stackarn har hosta så det må han få göra så länge han hålls glad). Idag ska det städas här, tygblöjorna tvättas inför helgen och så ska det packas. Har redan glömt bort att Wilma har rådgivningstid imorgon säkert 32 gånger idag. Hur jag ska komma ihåg det imorgon är ett problem. Måste nog ha några påminnelser med alarm på telefonen.
har inte haft fram kameran alls på några dagar nu så bilder uteblir nu. Har faktiskt haft ganska fullt upp och i helgen lär det väl kanske inte bli riktigt bra uppdatering heller. Kanske borde ta med datorn för det är så smått att blogga från telefonen. Börjar bli mer och mer sugen på en surfplatta sedan min svärmor fick en. Men de är så dyra...
Vad annat då. Det är soligt idag:) Så snön smälter! Riktigt härligt vårväder! Speciellt när vi körde på motorvägen och solen värmde genom rutan. Fick riktig vårfeelis! Nu ska jag utnyttja mitt goda humör med att få något gjort:) De senaste dagarna har varit riktigt trevliga! Tror att det beror på att jag för omväxlings skull varit ganska social och träffat vänner:) Måste göra det oftare om det får en på så här gott humör:)
Den bästa tiden är nu. Våren är på kommande och det är så roligt att se hur ungarna utvecklas:) Allt fungerar som det ska (förutom vår bil...) och det känns allmänt skönt att leva:) Huvudvärken har gett med sig ganska bra nu också. Och så har jag fått span på en lägenhet som jag är lite smått smygintresserad av:) Men nu borde jag verkligen ta tag i något här! Ska börja med att öppna persiennerna och släppa in lite sooool!

1 kommentar:

  1. Jaa, blir int man lyckli åv våren? :)
    Vi ska föresten va i Krombi lö-sö så får sii om vi sku slå på stort å koma peedand ti påskbrason. Noomi får lömm på Byskatan å sova. :)

    Ja. Hede skatteåterbäring. Ja veta int att man får veta rej nu. Ja måsta ju betal tibaks ifjol. Sammanlagt över 400 €, he va verkligen surt!
    Men tu ha ju fått tin pengan från Kela ifjol, hu kan du tå måst betal tibaks? Ja som troodd att man gick säker om man får från Kela.

    SvaraRadera