fredag 13 april 2012

Klänningen igen

När Theodor somnat på kvällen kom jag på att klänningen också skulle få en rosett. Och sen började jag sy ett par små "underbyxor" till men de är jag inte färdiga med ännu. Hade kunnat sitta uppe och sy hela natten igår men nu när jag är någotsånär vuxen så vet jag att sånt har konsekvenser så jag gick och la mig istället;) 3 timmar tog det att sy den här klänningen och då räknar jag med att klippa ut bitarna, stryka dem och sy rosetten för hand.
Igår hann vi i bastun också en liten stund. 5 maskiner tvätt blev tvättade också:) Så nu ser här ut som ett bombnedslag för att jag en dag struntade i att storstäda... Jag har att göra idag då;) Vet ännu inte om vi ska norrut i helgen men det lutar lite mot att vi inte far. Alltså Robin far nog men inte jag och ungarna. Kanske. Idag ska jag alltså städa och plocka vid diskbänken för ingen maskin blev pålagd igår heller. Men nog var det roligt att sy lite igen:) Synd bara att det inte går att göra när Theodor är vaken.

2 kommentarer:

  1. Jätte söt. Finns det en chans att man kan få riktlinjer..dvs att du tar steg för steg som du har gjort med nestet? vill försöka sy till min tös. Har gjort babynestet ...tack för mkt bra beskrivning :)

    SvaraRadera