torsdag 19 april 2012

Vår i sikte!

Soool!
Theodor provar sina solglasögon när han såg att solen lyser ute:)
Wilma har blivit en linslus;)
När jag inte ser så brukar Theodor prata med Wilma och förklara en massa saker åt henne:)
Och Theodor är alltid lika svår att få på bild.
Vårfeelis här i "stugan":) Och Robin har inte så lång skoldag idag. Blir nog att gå till lekparken idag men ska låta mera snö smälta först. Får se om det kanske blir fört efter maten.
Wilma somnade 9, åt 2 och 5. Lite före 7 vaknade hon och var arg. Ingenting dög. Hon har sådana små stunder varje dag nu men till sist så gick hon med på att äta lite och sen somnade hon. Nu efteråt har hon spytt en del så hon var väl egentligen inte hungrig. Börjar allvarligt fundera om det skulle vara något med tänderna men det känns nog tidigt. Tycker inte att det skulle vara magen som blivit sämre. Den ska ju bli bättre när hon närmar sig 3 månader och dropparna ger vi lika som vi har gjort länge. Nå det är bara frågan om korta stunder som hon är arg så det gör inget:) Mest är hon nog bara nöjd:)
Theodor vaknade inatt och kom till vår säng med alla sina sängkläder men jag la tillbaka honom i hans säng och där somnade han nog. I morse märkte jag inte riktigt att han hade vaknat och stigit upp så han satt glatt framför tvn som han själv hade fått på och tittade på tv-shop med en stor inforuta mitt i bilden. Lättunderhållen;) Men han är ganska jobbig när det kommer till att byta blöja. Fastän han han en full blöja och man frågar om han vill ha en ny blöja blir han bara arg och springer iväg. Om jag skulle låta honom vara skulle han gå med samma blöja hur länge som helst. Kanske borde prova?:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar